2810370950 6977672083 Νικολάου Πλαστήρα 14 - Ηράκλειο tmsmaxitoglouilias@gmail.com
hero image
 
 
TMS Security Systems
Συστήματα Ασφαλείας | Ηράκλειο Κρήτη
 

Η TMS Security Systems, η οποία ιδρύθηκε το 2004, είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Ηράκλειο και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα των συστημάτων ασφαλείας και επιτήρησης.

Ο γιος της οικογένειας, Ηλίας Μαξίτογλου, ανέλαβε τελικά τη διοίκηση της εταιρείας, φέρνοντας μαζί του καταγεγραμμένες γνώσεις και εμπειρία που αποκτήθηκε από τη σε βάθος κατανόηση και τη συνεχή ενασχόλησή του με τον κλάδο.

Με ολόκληρη την οικογένειά του δίπλα του, ο νέος διευθυντής μπόρεσε να συνδυάσει απρόσκοπτα τη γνώση και την τεχνογνωσία που απέκτησε μέσα από χρόνια εκπαίδευσης και αγώνα. Έδωσε επίσης νέα πνοή στην εταιρεία εφαρμόζοντας νέες ιδέες και τα πιο αιχμής μέτρα ασφαλείας που μπορούσαν να βρουν.

Η ικανότητα του οργανισμού να παραμένει μπροστά από τις σύγχρονες απαιτήσεις αποδίδεται στο άρτιο προσωπικό που τον περιβάλλει, στο αίσθημα ευθύνης του απέναντι στον καταναλωτή και στο ήθος που διαπερνά την εταιρεία.

 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
 

Όραμα μας:
να ενισχύσουμε τη θέση μας ως άμεσου παρόχου υπηρεσιών σε τοπικό, αλλά και εθνικό επίπεδο.

Προσφέρουμε:
Διατίθεται ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για την ικανοποίηση των διαρκώς εξελισσόμενων αναγκών στους τομείς της ασφάλειας και προστασίας της περιουσίας σας προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν απώλειες. 

 
 
 

Μελέτη Έργου:

Εκτελούμε την έρευνα και παρέχουμε χωρίς χρέωση για αυτήν.  Ερχόμαστε στο σπίτι σας και σημειώνουμε τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Αναπτύσσουμε και προτείνουμε τη λύση μας, η οποία προσαρμόζεται στις απαιτήσεις σας, φροντίζοντας να συνδυάζει τα υψηλότερα επίπεδα σύγχρονης ασφάλειας με τις πιο προσιτές τιμές.

Αφού εξετάσουμε προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες και τα σημεία πρόσβασης, σας παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο.

Εγκατάσταση:

Θα ξεκινήσουμε την εγκατάσταση του συστήματος της επιλογής σας μόλις αποδεχτείτε την προσφορά και την επιβεβαιώσετε γραπτώς.

Συντήρηση:

Προσφέρουμε υπηρεσίες συντήρησης που δημιουργούνται για την απόλυτη ασφάλεια σε κάθε επίπεδο.

 
 
 
 
Συνεργαζόμαστε με επώνυμες και αξιόπιστες εταιρείες
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
 
Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.
   Νικολάου Πλαστήρα 14
   Ηράκλειο / Κρήτη
     
   2810370950 
   6977672083